divendres, 30 de gener del 2015

Ricochet Robots

Setmana 5, Joc 7

Ahir mentre esperàvem un dels companys per poder començar la nostra partida de rol habitual vam fer una partida de Ricochet Robots.

Ricochet Robots és un joc dels coneguts com a abstractes (d'aquells on no hi ha una temàtica clara i on no hi ha atzar, com ara els escacs o les dames). En el joc trobem uns robots que es mouen per un magatzem amb diferents parets, els jugadors han de competir per trobar el camí més curt per fer-ne arribar un al seu objectiu. El joc és pot jugar en solitari, com si fos un trencaclosques i el límit de jugadors és els que càpiguen en una taula. Està publicat en castellà per Devir, el podeu trobar en botiges especialitzades.

Aquest és un d'aquells jocs on l'experiència és un grau i la capacitat de visualització de la jugada un altra grau. Al principi em va deixar la sensació de ser un inútil, per sort després vaig poder rascar-ne alguna. En tot cas en vaig sortir matxacat, i no en vaig sortir humiliat per la benevolència del company més experimentat que ens deixava un parell de segons de marge per pensar la jugada. Tal com passa amb molts abstractes, és important que tots els jugadors tinguin un nivell similar, sinó un no té cap repte i l'altre cap possibilitat. De tota manera és divertit un cop veus com funciona.


En resum, us el recomano, si sou amants de barrinar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada