divendres, 6 de febrer del 2015

Kingsport festival

Setmana 6, Joc 8

Una passa de grip va impedir que ahir féssim la nostra sessió habitual de rol. Però en una emergència lúdica sempre es pot comptar amb en Tristan de Susurros desde la Oscuridad que ens va portar el Kingsport Festival.

Kingsport Festival és un joc de tauler que combina la gestió de recursos amb l'atzar, es tracta d'una versió del Kingsburg amb els mites de Cthulhu de Lovecraft. Els jugadors són sectaris que competeixen per invocar primigenis i evitar que els investigadors els putegin. El joc està publicat en castellà per Devir.

El joc m'ha deixat sentiments contraposats, ja que em fa l'efecte que no acontentarà a ningú. Per la vessant més Cthuloide li trobo a faltar alguns detalls d'edició que el facin més atractiu (textos a les cartes, el nom de les localitzacions, el nom dels primigenis per davant, etc.) Per la vessant lúdica l'atzar fa que els més avesats als jocs trobin que és difícil pensar estratègies. Critiques a part, el més important és que és divertit! Sempre tens coses a fer i es pot guanyar de diverses maneres.

En resum, us el recomano! (amb la boca petita, això sí)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada