divendres, 16 de gener del 2015

El Señor de los Anillos

Setmana 3, Joc 3

El dimecres passat després de la sessió del Anillo Único ens va sobrar una estoneta que vam aprofitar per jugar a El Señor de los Anillos, com veieu la cosa anava de Tolkien.

El Señor de los Anillos és un joc de taula cooperatiu, d'aquests on tots els jugadors treballen en comú per guanyar al joc. En aquest cas els jugadors són els valerosos hobbits que han de portar l'anell fins a Mordor i destruir-lo. El joc pretén ser fidel als fets dels llibres, amb diferents encontres que s'han de superar (Moria, el cau de l'aranya, Mordor...) abans Sauron no et descobreixi, alhora que ha de fer sacrificis a aquesta fidelitat per tal de dotar-lo d'opcions lúdiques. El joc està publicat per Devir i el podeu trobar fàcilment a moltes botigues de jocs i de joguines.

Com tot, és qüestió de gustos, però per mi es tracta d'un joc fallit en tots els sentits, per aquells més primmirats amb l'ambientació que l'anell passi de mà en mà (contradient el llibres) o que Aragorn només sigui una carta molt semblant a la resta de cartes anònims no té sentit. D'altra banda el que es demana als jocs de taula és que els jugadors puguin prendre decisions que els condueixin a la victòria o a la derrota, en aquest cas la sensació que deixa és que gairebé tot queda en mans de l'atzar.

En resum, no us el recomano, només per gent aficionada a Tolkien. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada