dilluns, 19 de gener del 2015

Pandemia

Setmana 3, Joc 4

Aquest diumenge vaig quedar amb Tristan Oberon i un parell de persones més per fer una sessió de lúdics. Entre d'altres jocs vam fer un parell de partides a Pandemia.

Pandemia és un joc de taula cooperatiu, d'aquests on tots els jugadors treballen en comú per guanyar al joc. En aquest cas els jugadors són membres d'un equip de contenció que ha de salvar el planeta de diferents malalties que poden acabar amb l'humanitat. Està publicat en castellà per Homoludicus, en anglès el joc disposa de diverses expansions, de les que, per ara, n'hi ha una en castellà. El podeu trobar en botigues especialitzades.

Per mi es tracta d'un dels grans jocs cooperatius que hi ha, el fet d'haver de tenir controlats els principals focus d'infecció anant d'una banda a l'altra del planeta mentre intentes trobar la cura fa que no puguis parar quiet en cap moment i que es mantingui la tensió. Entre que el joc es pot modular en diferents nivells de dificultat i que hi ha diversos personatges ha triar, el fa molt rejugable i proporciona hores de diversió.

En resum, us el recomano de totes, totes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada