dijous, 15 de gener del 2015

El Anillo Único

Setmana 3, Joc 2

Ahir vam reprendre la campanya matinal del Anillo Único que fem dos o tres cops al mes a Via Lúdica. En aquesta sessió vam acabar d'explorar l'antic camí del Bosc Negre i vam arribar a terres dels homes del bosc.

El Anillo Único, com es dedueix pel nom, és un joc de rol situat a la Terra Mitjana de l'imaginari de Tolkien, autor de la trilogia del Senyor dels Anells, molt conegut arran de les pel·lícules. En concret el joc se situa entre allò esdevingut en el Hobbit i allò esdevingut en el Senyor dels Anells, amb personatges joves i inquiets disposats a viure aventures. És un joc relativament complex, amb mecàniques específiques no només pel combat (com sol se habitual en molts jocs de rol), sinó també pels viatges, per les presentacions socials i pels conceptes de corrupció i d'esperança, aspectes molt presents a l'obra de Tolkien i que aquí tenen un fidel reflex. El joc està publicat en castellà per Devir i el podeu trobar a botigues especialitzades.

Com tots els jocs sempre hi ha peròs, coses que a uns agradaran i a d'altres no. Tanmateix, el meu parer és que es tracta, de llarg, del millor joc de rol per jugar dins l'univers de Tolkien.

En resum, us el recomano!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada